Ons Magazijn

Online shoppen bij uw lokale winkelier

Ons Magazijn is de nieuwe webshop van de lokale winkelier. Met veel passie en trots bieden wij nu ook een online assortiment met alledaagse producten, waarvoor u nu altijd – op elk moment van de dag – bij ons terecht kunt. Online shoppen met de persoonlijke service van een echte winkel. Let op, ook bij u in de buurt, elke week sluiten zich nieuwe winkels bij ons aan.

Uw bestelling kunt u gratis laten bezorgen in de winkel, of gewoon thuis.

http://onsmagazijn.com

Over Ons Magazijn

Ons Magazijn zorgt, samen met u, voor de lokale winkeliers. Ons Magazijn is een initiatief om online shoppen mogelijk te maken bij lokale winkels. De lokale retailers verkopen samen hun producten via één punt: www.onsmagazijn.com. We hebben verschillende lokale winkels met een grote variatie aan producten, wat resulteert in een uitgebreid online assortiment. Van spannende boeken en handige kantoorartikelen tot USB sticks en feestartikelen. U krijgt het gemak van het online bestellen met de service die u gewend bent vanuit de bestaande winkel én u helpt de lokale ondernemer.

Uit onderzoek blijkt dat we graag het beeld van onze vertrouwde winkelstraat willen blijven behouden. Tegelijk is het toch ook wel makkelijk thuis producten te kunnen bestellen en daarin een ruime keuze te hebben. De winkels achter ‘Ons Magazijn’ hebben de oplossing en staan graag voor u klaar!

Online shoppen bij uw lokale winkelier. De prijs is hetzelfde, het verschil maakt u.

Ons Magazijn biedt meerdere voordelen:

–     Geen verzendkosten bij het afhalen bij de lokale winkelier.
–     Keuze welke locatie pakket af te halen.
–     Contant of met pin betalen bij de winkelier of online via iDEAL.
–     Onverhoopt niet tevreden over uw product? De winkelier helpt met de retouren.
–     U helpt de lokale economie.

Hoe kiest u een afhaalpunt?
Bij het afronden van het bestelproces kiest u voor “gratis afhalen bij servicepunt” en selecteert u de winkel naar keuze. Wij zorgen dat het pakketje klaar ligt. Bij deze winkel kunt u ook terecht voor eventuele retouren. U kunt er ook voor kiezen om het pakketje thuis te laten bezorgen.

Voor lokale winkeliers
Ons Magazijn zorgt voor een centrale organisatie met schaalvoordeel, uitbreiding van het assortiment en technische expertise. Bent u geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje op klantenservice@onsmagazijn.com.