Volatile

 

 

 

 

 

Van Doorn Gemakshop uw adres voor Volatile

Essentiële olie

Essentiële olie worden toegepast in de aromatherapie ter bevordering van de gezondheid. De therapeutische eigenschappen van deze oliën hebben een positieve invloed op het menselijk lichaam. Zowel fysiologisch als psychologisch. Aromatherapie met essentiële oliën stimuleert het zelfhelende vermogen van de mens en helpt de aanwezige levensenergie te ondersteunen. Essentiële olie is te vermengen met een neutrale massageolie, badolie of bodymilk.

De olie van Volatile is heel geconcentreerd waardoor een flesje etherische olie van Volatile lang meegaat! De geurige essentiële oliën kan verdampt worden in een aromalampje, diffuser of met behulp van een aromasteentje.

Ervaar Volatile

Kwalitatief hoogwaardige essentiële olie kopen? Bekijk hieronder onze lijn en bestel. Maak kennis met de geuren van onder andere lavendel, anijs, boswandeling of kamille en ervaar de stimulerende werking van Volatile.

Etherische olie wordt gewonnen uit zuiver plantaardig materiaal. De planten en bloemen komen uit de hele wereld en worden meestal in het land van herkomst verwerkt. Sommige oliën zijn zeer kostbaar. Zo bevat 1 liter rozenolie meer dan 1000 kilo rozenblaadjes, terwijl voor 1 liter lemongrassolie ‘slechts’ 30 kilo materiaal nodig is.

Essentiële oliën komen op diverse manieren in het lichaam terecht. Ofwel door inademing van de vluchtige oliën, ofwel doordat ze vermengd worden met een huidverzorgingsproduct…

Volatile Nederland B.V.

Industrieweg 3
8131 VZ Wijhe

https://volatile.nl/