DHL servicepoint

Wat is DHLFORYOU.NL? DHLFORYOU.NL is de pakjesservice van DHL voor o.a. consumenten, power sellers en kleinere webwinkels. DHLFORYOU.NL biedt u maximaal gebruiksgemak tegen uiterst scherpe tarieven. Afhankelijk van de gekozen service, leveren we pakjes af binnen 2 tot 3 werkdagen (maandag is geen werkdag, zaterdag wel).

Maximaal gebruiksgemak?
Ja. U kunt er namelijk voor kiezen om:

    • zelf uw pakje in te leveren bij gemakshop van Doorn. Net wat u het makkelijkst uitkomt en wanneer het u het beste schikt.
    • Uw pakje op een (huis)adres van de geadresseerde of op bij van Doorn gemakshop in Elburg te laten bezorgen. De geadresseerde kan het ophalen waar dat het beste uitkomt en wanneer dat het beste schikt. Hij/zij ontvangt een bericht (SMS of email) zodra het pakje gearriveerd is.
    • Uw pakje bij van Doorn gemakshop laten labellen en betalen.

Wat zijn de tarieven?Klik hier voor de tarieven.

Wat is een DHL SERVICEPOINT?

      DHL SERVICEPOINT is een locatie bij u in de buurt waar u pakjes kunt ophalen en/of verzenden. Gemakshop van Doorn biedt u deze service voor Elburg en omgeving.

Hoe herken ik een DHL SERVICEPOINT?

DHL SERVICEPOINT is een locatie bij u in de buurt waar u pakjes kunt ophalen en/of verzenden. Vaak U herkent een DHL SERVICEPOINT aan onderstaand logo op lichtbakken en borden binnen en buiten het DHL SERVICEPOINT.
Parkeren dicht bij de deur.