Oudejaarsloterij 2020

klik op de link hier boven om online uw loten te kopen via onze winkel.

Volatile

Volatile in Europa

Volatile is actief in Nederland, België en Duitsland. Klik op het taalvlaggetje voor meer info.

Voel je goed met Volatile

Al duizenden jaren worden essentiële oliën overal ter wereld gebruikt. Niet alleen als huismiddel tegen kwaaltjes en ongemakken, maar tevens als belangrijk bestanddeel in verzorgingsproducten of als ingredient voor stemming en sfeer. Volatile heeft in haar assortiment essentiële oliën in de puurste vorm. Daarnaast zijn ook mengsels en verzorgingsproducten voor specifieke toepassingen verkrijgbaar.

Verkrijgbaarheid

Volatile is een van de bekendste leveranciers van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën in Nederland en heeft meer dan 120 verschillende essentiële oliën in haar assortiment. Met elk een heel eigen werking op lichaam èn geest. De producten zijn te koop bij de betere drogist en natuur & reformzaak. bij van Doorn Gemakshop

december zegels gresbo inclusief

Persbericht 

Ook in 2018 weer decemberzegels van Inclusief Gresbo Post verkrijgbaar

22 november 2018 – In 2017 heeft Inclusief Gresbo Post voor het eerst haar eigen decemberzegel uitgebracht. Wegens groot succes is ook dit jaar de zegel verkrijgbaar van 19 november tot en met 4 januari. Daarnaast is het aantal verkooppunten uitgebreid. Op 10 plekken in Nunspeet, Doornspijk, Elburg, Wezep, Oldebroek, Ermelo en Nijkerk zijn de decemberzegels verkrijgbaar.

Bijzonder aan deze decemberzegel is dat de consument meer dan 30% goedkoper uit is dan met een reguliere zegel. Daarnaast is de consument door het kopen van deze  decemberzegels lokaal sociaal verantwoord betrokken. De postbodes van Inclusief Gresbo Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De post met een decemberzegel van Inclusief Gresbo Post moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post

Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo’n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Gresbo Post bezorgt ook pakketten, groot en klein, in heel Nederland.

Inclusief Gresbo Post decemberzegels zijn verkrijgbaar op diverse locaties in de regio. Nunspeet: Osinga Boek en Kantoor (Dorpsstraat 20), Woonzorg Unie Veluwe, locatie Bunterhoek (Secr. Boerhoutweg 11) en Inclusief Groep (Industrieweg 47).

Ermelo: Inclusief Gresbo (Paul Krugerweg 43).

Nijkerk: Boekhandel Roodbeen (Verlaat 12).

Elburg: Gemakshop van Doorn (Jufferenstraat 14).

Doornspijk: Spar van Putten (Oude Hogeweg 2a).

Wezep: Cigo Dijkman (Meidoornpassage 14).

Oldebroek: Kantoorboekhandel K. Pool (Zuiderzeestraatweg 157) en bij DKW Woonvision (Zuiderzeestraatweg 220).

 

Een decemberzegel van Inclusief Gresbo Post kost € 0,55 en zijn per 10 te koop.