Volatile

Volatile in Europa

Volatile is actief in Nederland, België en Duitsland. Klik op het taalvlaggetje voor meer info.

Voel je goed met Volatile

Al duizenden jaren worden essentiële oliën overal ter wereld gebruikt. Niet alleen als huismiddel tegen kwaaltjes en ongemakken, maar tevens als belangrijk bestanddeel in verzorgingsproducten of als ingredient voor stemming en sfeer. Volatile heeft in haar assortiment essentiële oliën in de puurste vorm. Daarnaast zijn ook mengsels en verzorgingsproducten voor specifieke toepassingen verkrijgbaar.

Verkrijgbaarheid

Volatile is een van de bekendste leveranciers van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën in Nederland en heeft meer dan 120 verschillende essentiële oliën in haar assortiment. Met elk een heel eigen werking op lichaam èn geest. De producten zijn te koop bij de betere drogist en natuur & reformzaak. bij van Doorn Gemakshop

december zegels gresbo inclusief

Persbericht 

Ook in 2018 weer decemberzegels van Inclusief Gresbo Post verkrijgbaar

22 november 2018 – In 2017 heeft Inclusief Gresbo Post voor het eerst haar eigen decemberzegel uitgebracht. Wegens groot succes is ook dit jaar de zegel verkrijgbaar van 19 november tot en met 4 januari. Daarnaast is het aantal verkooppunten uitgebreid. Op 10 plekken in Nunspeet, Doornspijk, Elburg, Wezep, Oldebroek, Ermelo en Nijkerk zijn de decemberzegels verkrijgbaar.

Bijzonder aan deze decemberzegel is dat de consument meer dan 30% goedkoper uit is dan met een reguliere zegel. Daarnaast is de consument door het kopen van deze  decemberzegels lokaal sociaal verantwoord betrokken. De postbodes van Inclusief Gresbo Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De post met een decemberzegel van Inclusief Gresbo Post moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post

Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo’n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Gresbo Post bezorgt ook pakketten, groot en klein, in heel Nederland.

Inclusief Gresbo Post decemberzegels zijn verkrijgbaar op diverse locaties in de regio. Nunspeet: Osinga Boek en Kantoor (Dorpsstraat 20), Woonzorg Unie Veluwe, locatie Bunterhoek (Secr. Boerhoutweg 11) en Inclusief Groep (Industrieweg 47).

Ermelo: Inclusief Gresbo (Paul Krugerweg 43).

Nijkerk: Boekhandel Roodbeen (Verlaat 12).

Elburg: Gemakshop van Doorn (Jufferenstraat 14).

Doornspijk: Spar van Putten (Oude Hogeweg 2a).

Wezep: Cigo Dijkman (Meidoornpassage 14).

Oldebroek: Kantoorboekhandel K. Pool (Zuiderzeestraatweg 157) en bij DKW Woonvision (Zuiderzeestraatweg 220).

 

Een decemberzegel van Inclusief Gresbo Post kost € 0,55 en zijn per 10 te koop.

Decemberzegels van Inclusief Gresbo Post bij van Doorn Gemakshop

Persbericht

Wethouder Van der Maas ontvangt eerste vel decemberzegels van Inclusief Gresbo Post

7 november 2017 – De medewerkers van Inclusief Gresbo Post mogen vanaf 15 november post rondbrengen met daarop de decemberzegel van hun eigen werkgever. Vanaf die datum zijn namelijk de decemberzegels verkrijgbaar die door Inclusief Gresbo worden uitgebracht en waarmee tot 5 januari 2018 de post bezorgd wordt.
Op 15 november wordt het eerste velletje decemberzegels uitgereikt aan wethouder Van der Maas uit Nunspeet.

Bijzonder aan deze kerstzegel is dat de consument 30% goedkoper uit is dan met een reguliere zegel en dat de post binnen 72 uur door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt bezorgd in heel Nederland. Hiervoor moet u wel de post inleveren bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post.

Inclusief Gresbo Post begon 10 jaar geleden met een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar 380 bedrijven in de regio gebruik van maken.

Inclusief Gresbo decemberzegels zijn verkrijgbaar op diverse locaties in de regio. In Nunspeet kunt u terecht bij Osinga Boek en Kantoor (Dorpsstraat 20), Woonzorg Unie Veluwe, locatie Bunterhoek (Secr. Boerhoutweg 11) en Inclusief Groep (Industrieweg 47). In Ermelo ben u van harte welkom bij Inclusief Gresbo (Paul Krugerweg 43). En in Elburg bij Gemakshop van Doorn (Jufferenstraat 14) en Woonzorgcentrum De Nieuwe Feithenhof (Nunspeterweg 7).